Parteneri Claim Flights

Pe scurt:

Acest site se adresează grupurilor semnificative care doresc să colaboreze cu noi.

Bloggeri

Putem face lumea un loc mai bun. O parte din acest proces începe prin a forța companiile aeriene să efectueze zborurile la timp și să-și îndeplinească obligațiile legale.

Publicarea conținutului privind drepturile pasagerilor și modul de exercitare a acestor drepturi este una dintre prioritățile noastre. Ne concentrăm pe a crea conținut de calitate care nu este disponibil niciunde altundeva pe internet. Menținem un flux constant de știri de înaltă calitate, legi (în baza noastră de date privind legislația) și articole de blog.

Bloggerii sunt invitați să ni se alăture în misiunea noastră de a lupta pentru drepturile clienților și de a ne promova conținutul. Dacă vrei să scrii articole de blog despre noi, te putem ajuta cu ajutorul cunoștințelor noastre pentru a crea un conținut de înaltă calitate. Trebuie doar să ne contactezi la adresa [email protected] sau prin intermediul blogului nostru. Te ajutăm cu drag pentru a scrie despre orice subiect legat de compensații pentru zboruri.

PR

Oferim o gamă largă de template-uri și informații PR. Intră pe portalul nostru PR sau contactează-ne pentru a fi inclus în lista noastră de distribuție PR. Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de informații specifice.

Suport pentru avocați, asigurări de zbor sau procesul juridic

Dacă ești avocat, companie de asigurări sau ai nevoie de asistență juridică pentru a solicita o compensație de zbor pentru clienții tăi, ne poți contacta pentru a beneficia de cunoștințele noastre legate de drepturile pasagerilor, vreme, știri și de baza noastră de informații legale.

Îți oferim informații despre zboruri cu întârziere pentru variante cu buget redus. Putem chiar să îți oferim un calculul automat al compensației datorate și să te ajutăm să trimiți direct scrisoarea de reclamație către companiile aeriene. Nu trebuie să faceți altceva decât să ne oferi detaliile zborului tău.

Dacă reprezinți o companie de asigurări de zboruri care lucrează pentru industria aeriană, îți putem furniza date de zbor pentru asigurările B2B cu ajutorul unei baze de date de nădejde.

Afiliați

Ai o pagină cu trafic intens – un site pentru rezervare de călătorii, zboruri sau alt tip de site – și dorești să obții mai mult trafic? În multe cazuri, un parteneriat cu o companie de reclamații pentru zboruri reprezintă un profit de 100%, fără nicio obligație pentru site-ul tău.

Posibilitatea de a face o reclamație pentru zboruri aduce un beneficiu real clienților tăi și nu îți afectează cu nimic afacerea. Clienții tăi îți vor fi recunoscători dacă ne recomanzi. Haide să discutăm. Avem propriul nostru program de afiliere bazat pe conversie, cu propriile noastre măsurători și o metodă de plată cinstită.

Oferim suport în multe limbi - site-uri ClaimFlights internaţionale